Home > e-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ > ΑΡΧΕΙΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ 2006 > 17.11.2006 - "Συνεχίζουμε μαζί. Σας ευχαριστώ".


Με αφορμή την ανακοίνωση, από το Πρωτοδικείο, των επίσημων αποτελεσμάτων των Δημοτικών Εκλογών για τον Άλιμο,  ο Δημ. Καρανικόλας, δήλωσε τα εξής:

"Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι εμπιστεύθηκαν το συνδυασμό «ΑΛΙΜΟΣ ανθρώπινη πόλη», με επικεφαλής τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ, και ειδικότερα εκείνους που για τέταρτη συνεχόμενη φορά με τίμησαν με την ψήφο τους.

Η εμπιστοσύνη σας αυτή με κατατάσσει διαρκώς στις πρώτες θέσεις των αιρετών και ανελλιπώς μου επιτρέπει, από το 1995, να συμμετέχω στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τα επίσημα αποτελέσματα πιστοποίησαν ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που τελικά οι μικροσκοπιμότητες δεν μπορούν να υπερκαλύψουν την ελεύθερη βούληση των εκλογέων.
Το βέβαιο είναι πως και από αυτή την εκλογική διαδικασία και αντιπαράθεση θέσεων, προτάσεων, αντιλήψεων βγήκα πιο δυνατός, με περισσότερη γνώση αλλά και πίστη στα ιδανικά για τα οποία αγωνίζομαι και για τα οποία με τιμάτε με την ψήφο σας.

Ο αγώνας μου θα συνεχιστεί, μέσα και έξω από το κυρίαρχο όργανο Διοίκησης του Δήμου, το Δημοτικό μας Συμβούλιο, αφού είναι δεδομένο πως οι επιτυχίες δεν κατακτώνται με τις θέσεις ή την ιδιότητα αλλά με την πίστη στο τρίπτυχο ειλικρίνεια, εργατικότητα, υπευθυνότητα.

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον οικογενειακό φίλο και συνυποψήφιο μου ΑΡΗ ΚΙΟΥΡΚΤΣΟΓΛΟΥ για τον κοινό αγώνα που δώσαμε, αλλά και για την σπάνια πίστη και αφοσίωσή του σε αρχές και αξίες πριν τις εκλογές, αλλά κυρίως στο κρίσιμο διάστημα μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής. Κι ακόμα γιατί ανιδιοτελώς μου ανταπέδωσε όσα προσπάθησα να κάνω σε σχέση με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΙΟΥ. Ο π. Δήμαρχος, παρά το γεγονός πως μας χωρίζουν και θα μας χωρίζουν σημαντικότατες διαφορές, ως προς την πολιτική και κοινωνική θεώρηση της συμμετοχής μας στο κοινά, τήρησε το «ευ αγωνίζεσθε» και δεν με χτύπησε «κάτω από τη μέση». Σεβάστηκε τα στοιχειώδη. Αναμφισβήτητα είναι μια πράξη που τον τιμά ιδιαιτέρως και τον κάνει να ξεχωρίζει από τον συρφετό.

Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω το ίδιο για τον νέο Δήμαρχο. Ο κ. Ορφανός -και τρεις που εξελέγησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι με την παράταξή του- εκμεταλλεύθηκε με άσχημο τρόπο προσωπικό περιστατικό.
Παρά ταύτα, χωρίς πολιτικούς ενδοιασμούς, στήριξα την υποψηφιότητά του την κρίσιμη ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, αφού σε αγώνες αρχών και αξιών, που εύχομαι σύντομα να ενστερνιστεί και φυσικά να εφαρμόσει και εκείνος, αναγκάζεσαι να έρθεις σε αντίθεση ακόμα και με τα πλέον αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ο κ. Πέτσας αμέσως μόλις διαχώρισα τη θέση μου, από την οπορτουνιστική όπως μας απέδειξε υποψηφιότητά του για δήμαρχος, επιδόθηκε σε μανιώδη κατήγορό μου, αναπαράγοντας λάσπη, και αγνοώντας ηθελημένα πως είναι ο πνευματικός πατέρας της μήνυσης που κατέθεσα σε βάρος της Νερούτσου.
Η συγκεκριμένη συμπεριφορά του αποτελεί όνειδος για τον ίδιο αλλά και την πολυετή παρουσία του στα κοινά.

Στη νέα διοίκηση, και προσωπικά στον εκλεγέντα Δήμαρχο της πόλης μας Θάνο Ορφανό, εύχομαι να έχει μάθει από τα λάθη όλων μας, του παρελθόντος, και να συμβάλλει στην πρόοδο του τόπου μας.
Άλλωστε το εκλογικό αποτέλεσμα, που ήταν κόλαφος για τη απερχόμενη διοίκηση, του υπαγορεύει, όπως και στους συνεργάτες του, να πορευθεί τον δρόμο της δημιουργίας και της ανασυγκρότησης του Δήμου μας".05.07.2006 - Διέγραψαν τον Ανωμερίτη
03.07.2006 - ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ: Όλοι ενωμένοι
28.05.2006 - Μνημόσυνο Στρατηγού Σαράφη
27.05.2006 - Η Μάχη της Κρήτης
30.04.2006 - Δήμαρχος ο Ανωμερίτης
10.04.2006 - Πάρκο 4.000 στρεμμάτων στο Ελληνικό
07.04.2006 - Απεργία στους Δήμους
05.04.2006 - Δυστοκία και παρασκήνιο
25.03.2006 - Παρέλαση
30.01.2006 - "Απαλλαγμένοι από τα βαρίδια"
09.01.2006 - Βρωμιά και δυσωδία
01.01.2006 - Να τα πούμε;
Created by Hellas Internet